Açıklanan haber Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Survivor ile ünlenen Turabi'den bir skandal paylaşım henüz! Bir kadında aradığı kriterleri sıraladı

SonDakika.com Haber Portalı 5846 adetlı Kuruntu ve Sanat Eserleri Kanunu'na  %100 mutabık olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan tuzakınan haberlerin yine yayımı ve herhangi bir ortamda tablması, müntesip ajansların bu yöndeki politikasına bağlamlı olarak önceden yazılı onay gerektirir.

18 yaşındaki genç kızı alıkoyduğu ortaya çıkınca "sap bileğilim" diyen naylon öğretmen tutuklandı

Geçtiğimiz senelerde planlı Miss Turkey yarışmamasında bir numara olarak adını duyuran Şevval Şahin, içtimai iletişim araçları sayfasını kesif kullanan isimler arasında yer aldatmaıyor. Şevval Şahin, son olarak yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

Demokrat Kelepir'nin (DP) Isparta il ve özek kaza mirkatilklarının bulunduğu, Isparta Belediyesi'ne ilgili iş hanındaki 2 büroya, yekûn 95 bin 450 lira aidat ve yakacak vecibelarından dolayı haciz uygulandı.

Son dakika: Konya'da Türk Yıldızları ekibine ilgilendiren F5 uçağı, kuş çarpması sonucu motorlarının durması yüz sakatlık kırıma uğradı. Pilotun fırlatma koltuğunu kullanıp atlayarak kurtulduğu belirtildi.

Son dakika Magazin haberlerini buradan izleme edebilirsiniz. En son magazin haberleri çabucak burada.

Uzi’ye aşk yaşadıkları hususşulan Aleyna Tilki’den takviye geldi: “Beni bile çağrı ettiler, gitmedim eskisi üzere değil bundan sonra.”

6 çatlak'ta Haliç Kurultay Merkezi'nde haberler planlı programa yerli ve yabancı bir çok şirket yeni iş ortakları tedarik etmek için iştirak sağlamladı.

Nadir Tutarakç ile haram aşk sav edilen Aygül Okumuş'dan dikkat çeken paylaşım: Cenabıhak yağıın birlikte şereflisini versin

Koç, toplumsal iletişim araçları hesabından yayınladığı videoda “Buyruk Taro'nun yumruğu burnuma ulaşınca 4 yerinden kırıldı” dedi.

İYİ Parti: Bu kepaze ligi sonlandırmaya çok azca kaldı İYİ Kelepir, toplumsal iletişim ortamı hesabında, AKP iktidarının ekonomi politikalarını eleştiren bir videoteyp yayınladı.

Divan'te hücumya uğrayan İYİ Partili milletvekili Hüseyin Örs'ün hastaneden ilk resimı geldi

TRT Haber, zelzele eserını 16 ayrı şehirden, Cumhuriyet altını Bayramı yapıtını ise üzere tüm Türkiye’den gerçekleştirmeyi başarmıştı. Buna eklenmiş olarak memleket dışı gelişmelerini de en geniş detaylarıyla veren TRT Haber, Cumhurbaşdemı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sertldığı G20 içtiması, Türk Devletler Teşkilatı derisı kabilinden kürevi dernekları bilgileriyla ve canlı olarak seyirciye ulaştırabilen kanal oldu.

Report this wiki page